top of page

Referencer

Fik d. 25.11.22 følgende anmeldelse fra Vibeke Madsen efter en Power healing:


Har netop fået en power healing hos Kirsten. Må sige at power var der og 


meget afslappende. Fik både sluppet noget fra tidligere liv og blev båret af 


engle. En dejlig oplevelse og en stor anbefaling herfra ❤️❤️

Fik  d. 2.4.22 denne anmeldelse fra Martha, Gems & Wisdom efter en Soul key session:

Kirsten tog mig med på en fantastisk rejse ✨🌈💜 Den har hjulpet mig til at komme tilbage på rette kurs i livet, og givet mig mange svar i forhold til min rejse ✨💓 jeg kan varmt anbefale Kirstens Soul Key Session, som udover at være et magisk redskab i min selvudvikling🙏💙 Derudover har mødet med Kirsten været en varm, kærlig og nærværende oplevelse, som i sig selv healer og bringer livsglæde🌈 Tusind tak 💜🙏✨


30.7.21 : fra Gitte efter en Soul Key session

I fredags var jeg en tur forbi Kirsten til en Soul Key terapi session. Sikke en dejlig oplevelse, hvor vi kom vidt omkring.

Kirsten mødte mig hvor jeg var, og støttede mig igennem min rejse på den fineste måde.

Igennem sessionen fik jeg stille og roligt åbnet for at mærke og se min sjæls rejse og samtidig fik jeg den nye forståelse for netop de issue jeg arbejder med i denne tid. Jeg kan på det varmeste anbefale Kirsten, og tænker absolut jeg vil forbi igen senere på min rejse.

Tak for DIG Kirsten  💜

10.8.20: Fra klient efter stress-coaching forløb: 

Jeg har haft et betydningsfuldt forløb hos Kirsten. Her blev det muligt at kigge på uhensigtsmæssige mønstre i mit arbejdsliv og i mit privatliv. Jeg blev med hjælp fra Kirsten opmærksom på, hvad der er vigtigt i mit liv, hvad der er godt at arbejde på at ændre, og hvad der er godt at gøre mere af for at få det bedre med mig selv.

Desuden en opmærksomhed på hvor vigtigt det er at have styr på de grundlæggende ting som motion, søvn, hvile og bevidst nærvær i hverdagen.

Så alt i alt et super godt forløb i forhold til at komme på ret kurs igen, få det bedre og få mindsket stressen. Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Kirsten.

Kh. Tina

Anonym...... knus.

Jeg blev den 31 - 3 .2015, reddet af Stress coach Kirsten Spør. Jeg har fået en uvurderlig hjælp, til at komme på sporet igen efter at være ramt af stress. Gennem 4 måneder havde jeg kæmpet med fysiske skader af stressen. Så mødte jeg Kirsten , og så gik det stærkt.

Gennem god vejledning og hjælp til selvhjælp . Jeg blev vejledt skridt for skridt, fik sat overskuelige mål . Og havde succes fra gang til gang. Efter 5 samtaler var jeg klar til at starte på ny uddannelse. Jeg kan overskue mit liv med de udfordringer der følger med... Har lært at det at tænke og tage hensyn til sig selv ikke er = egoisme men Egenomsorg..

Tusinde tak for op følgende møder, Kirsten du er en Engel i forklædning. Håber rigtig mange andre får samme chance for at komme på sporet igen..

Kærlig hilsen en anonym..... 

- Kundens navn, stilling, firma

Martha, Gems & Wisdom

"Klik her for at indsætte et kundecitat."

- Kundens navn, stilling, firma

Send anmeldelse

Navn*

E-mailadresse*

Titel eller stilling

Firma

Anmeldelse*

bottom of page