top of page

Event med rejse til ”din pejsesal” og imellem livene vha. hypnose

 

Prøv denne mulighed for at møde dine guider, engle og afdøde og få indsigter til dit liv.

 

Før eventen bedes du skrive nogle intentioner ned, som du gerne vil have belyst. Det kan f.eks. være, hvad dit livsformål er – eller uafklarede ting/spørgsmål omkring dit liv.

 

Eventen forgår i de skønne lokaler hos Heartbased Life på Kølholt på Vardevej 263, på vej mod Skibet udenfor Vejle.

 

Under hypnosen ligger alle på en yogamåtte, der er også puder og tæpper, så man kan ligge rigtig behageligt.

 

I bliver guidet roligt og stille gennem de forskellige muligheder – hvor I bl.a. imellem livene får muligheder for at stille spørgsmål til jeres Råd. I får mulighed for at møde jeres soul mates og måske se, hvem de er - få en snak med dem. Der er også en ”station” der hedder, ”hvorfor valgte jeg dette liv” – hvor I måske får indsigter omkring jeres liv. Et sidste sted er et besøg på ”Biblioteket” – hvor I evt. får opgraderet nogle evner eller får flere indsigter. Der er også en healingsportal – som I vil komme til at besøge flere gange under sessionen.

 

Det hele foregår ligesom ved en guidet meditation.

 

Før eventen bedes du gøre overvejelser over, hvad du kunne tænke dig at få svar på – på ”rejsen”. Du skal tage en vandflaske med og en notesbog eller blok og kuglepen. Lige efter hypnosen bliver I opfordret til at skrive jeres oplevelser ned. Og I får mulighed for at dele det I har lyst til med de andre deltagere.

 

Tilmelding foregår ved at sende en sms til mig på tlf. 28307644 med dit navn – telefonnummer – og sende 300 kr. på MobilePay til 28307644.

 

Til denne event må man ikke indtage psykofarmaka i hverdagen – dette forbehold er taget for at passe på dig.

 

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller maile til kirstenspoer@gmail.com

 

Eventen bliver til noget ved 5 tilmeldte.

bottom of page